Gazi İlkokulu

Belgegeçer : 02124193297
WEB https://sggaziilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gazi Mah. 1425 Sok. No23 SULTANGAZİ İSTANBUL
VİZYON : VİZYONUMUZ Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyi üzerine çıkarılacak bir yöntem anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak , gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerinin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk,din cinsiyet ayrımı yapmadan ve bedensel eksikliklere bakılmadan tüm insanlara eşit davranmak Başarının takım çalışmaları ile elde edeceğine teşvik ve ödülle artacağına inanmak. Her velinin ,öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesini sağlamak. Okulumuzda herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını gerektiğini bilmesini sağlamak. Vizyonumuzdur.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onlerın bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyıl gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak. Müşteri memnuniyeti konusunda bilgi,birikim ve deneyimleri paylaşmasını yeni uygulamaların araştırılmasını ilgili kesimleri bilinçlendirilmesini sağlamak. Etkinlik ve verimliliği sağlamak kaliteyi arttırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmak. Mükemmelliğin sonu yoktur.Çocuk eğitimi dünyanın en önemli işidir bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak en önemli anlayışımızdır. Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla sporla ve sosyal aktivite lerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak misyonumuzdur.
BAŞARILAR :

Saatler : 14.00-19.00